Szállítási információk

Szállítás

Szállítási lehetőségek

Szállítási díjaink a vásárlás összértékének függvényében változnak.

20 000  Ft feletti vásárlás esetén ingyenes szállítást tudunk biztosítani 5 kg határig!

Házhozszállítás belföldre MPL futárszolgálattal a 

 0-20 000Ft  vásárlás esetén brutto 1190 Ft, 
 20 000 Ft- tól ingyenes

Posta Pontra szállítás: 

 0-20 000Ft  vásárlás esetén brutto 990 Ft, 
 20 000 Ft- tól ingyenes

Mol Pontra szállítás: 

 0-10 000Ft  vásárlás esetén brutto 990 Ft, 
 20 000 Ft- tól ingyenes

Nagy értékű, nagy terjedelmű csomagoknál egyedi díjszabás lehetséges.

 

 Postafiók címre nem szállítunk.

 A szállítási és fizetés díjaink belföldre vonatkoznak.

Az MPL a küldeményt két alkalommal kísérli meg kézbesíteni a címzett részére. Amennyiben az első kézbesítési kísérlet nem vezetett eredményre, az MPL a küldemény érkezéséről és a kézbesítés megkísérléséről értesítőthagy hátra. Ha a címzett telefonszáma feltüntetésre került a címiraton, az MPL egyeztet a második kézbesítési kísérlet helyéről és idejéről a címzettel. Az MPL a következő munkanapon ismét megkísérli a küldemény kézbesítését. A második kézbesítési kísérlet sikertelensége esetén az MPL a címhelyen ismételten értesítőt hagy, melyen feltünteti azt a postahelyet, illetve őrzési időt, ahol és ameddig a jogosult átveheti.

Kérjük házhozszállításnál vagy postai átvételnél a csomag sértetlenségét a kézbesítő előtt szíveskedjék ellenőrizni! Ha sérülést lát, vetessen fel jegyzőkönyvet, s ne vegye át a csomagot. Utólagos reklamációt a csomag fizikai sérüléséről jegyzőkönyv nélkül nem áll módunkban elfogadni. 

Külföldre történő szállítás esetén nem egységesek a szállítási díjak, illetve utánvétre is csak korlátozottan van lehetőség, ezért csak egyedi megoldásokat tudunk kínálni, kérjük vegye fel a kapcsolatot ez ügyben velünk a info@egeszsegmed.hu e-mail címen!